Як видалити акаунт в Твіттері

Потребуєте перерві від Твіттера? Деактивация вашого акаунта дозволить «відключити» його на строк до тридцяти днів, після чого він буде вилучений. Це відмінний спосіб утримувати вас від думок про Твіттері, який одночасно захищає ваш профіль на випадок, якщо знадобиться знову. Дивіться нижче крок № 1, щоб навчитися це робити.

Кроки

  1. 1

    Увійдіть у свій обліковий запис Твіттера через комп`ютер. Деактивация Твіттера доступна тільки з основною версією сайту, таким чином, або відкрийте його в браузері вашого комп`ютера, або завантажте основну версію у вашому мобільному браузері. Ви повинні увійти в систему, щоб видалити свій аккаунт.

  2. 2

    Відкрийте меню «Налаштування» (Settings). Натисніть на значок шестерні в правому верхньому куті вашої домашньої сторінки Твіттера. Виберіть вкладку «Налаштування» (Settings) в меню.

  3. 3

    Клацніть по кнопці «Видалити мою обліковий запис» (Deactivate my account). Вона знаходиться в нижній частині меню «Налаштування» (Settings). Вам найімовірніше доведеться прокрутити вниз, щоб знайти її.

  4. 4

    Прочитайте попередження про видалення. При деактивації вашого акаунта вся інформація залишиться збереженій протягом 30 днів на серверах Твіттера. Після цього профіль і всі пов`язані з ним дані будуть видалені.
    • Ви можете відновити свій аккаунт в будь-який час з 30-денного періоду, здійснивши вхід в обліковий запис з головної сторінки Твіттера.
    • Якщо ви хочете змінити логін або URL-посилання на свій профіль в Твіттері, вам не потрібно видаляти аккаунт. Ці дані можна поміняти в меню «Налаштування» (Settings).

  5. 5

    Деактивуйте ваш профіль. Для цього натисніть на кнопку «Видалити @ логін» (Deactivate @ логін). Вам буде потрібно ввести пароль для того, щоб приступити до процесу видалення.
    • Зміст вашого аккаунта все ще може бути доступне для перегляду протягом декількох днів, поки процес деактивації проробить свій шлях крізь сервери Твіттера.
    • Якщо ви захочете використовувати ваші ім`я користувача або адресу електронної пошти для створення нового облікового запису до завершення 30-денного періоду, обов`язково змініть їх на які-небудь інші в меню «Налаштування» (Settings), перш ніж видаляти аккаунт.
    • Якщо ваш пароль не приймається при здійсненні видалення, вам, можливо, буде потрібно скинути його спочатку.