Як видалити з друзів

Фото - Як видалити з друзів

"Видалення з друзів" в соціальних мережах це припинення будь-яких контактів з віддаленим людиною. На різних сайтах це робиться по-різному, але результат фактично один і той же.


Метод 1 з 8: Facebook

  1. 1

    Знайдіть профіль людини, яку хочете видалити. Введіть його ім`я в поле пошуку на сторінці Facebook. Натисніть на потрібний профіль і відкрийте його.
    • Ви можете також відкрити сторінку натиснувши на ім`я свого друга, якого хочете видалити.

  2. 2

    Наведіть мишкою на напис "Friends" або Друзі. Під фотографією профілю ви знайдете цей напис, а поряд з нею буде галочка. Коли ви наведете мишкою на неї, з`явиться меню.
    • У цьому меню буде кілька опцій. Тут ви можете відредагувати будь-якої з аспектів ваших відносин з цією людиною на Facebook.

  3. 3

    Натисніть на опцію "Unfriend" або Видалити із друзів. Ця опція знаходиться в самому низу списку доступних дій. Натисніть на неї, щоб видалити цю людину з друзів.
    • Будьте готові. Facebook не повідомляє користувачів, що їх видалили з друзів. Вони дізнаються про це тільки якщо зайдуть на вашу сторінку.

Метод 2 з 8: Twitter

  1. 1

    Перейдіть на сторінку користувача. Натисніть на посилання "Following" або Передплатники на сторінці Twitter. Ви побачите список своїх передплатників. У цьому списку знайдіть людину, яку ви хочете видалити. Натисніть на його ім`я.

  2. 2

    Натисніть на кнопку "Unfollow". Вона знаходиться під фотографією профілю користувача. Після того, як ви натиснете на цю кнопку, користувач буде видалений з ваших передплатників.
    • Будьте готові. Twitter не повідомляє користувачів, коли їх передплатники видаляються. Вони можуть дізнатися про це тільки перевіривши свій список передплатників, або зайшовши на вашу сторінку.

Метод 3 з 8: Google+

  1. 1

    Відкрийте свої кола (circles). Наведіть мишкою на стрілочку вниз на меню опцій на сторінці сайту у верхньому лівому кутку. Натисніть на кнопку "People" або Люди, потім натисніть на кнопку "Your circles" або Ваші кола.

  2. 2

    Знайдіть того, кого хочете видалити. Ви побачите поле з написом "Type a name" або Введіть ім`я на цій сторінці. Введіть ім`я людини, яку ви шукаєте. Відкрийте його профіль.
    • Прокрутіть список, поки не знайдете людину, яку хочете видалити з друзів.
    • Ще можна знайти людину, натиснувши на коло, до якого він належить. Натиснувши на коло, ви побачите список всіх користувачів, які є його частиною.

  3. 3

    Наведіть мишкою на ім`я користувача. Над його ім`ям з`явиться маленький значок "X".

  4. 4

    Натисніть на цей значок X. Після цього даний користувач буде видалений з ваших кіл і не буде більше бачити вашої сторінки і оновлень на ній.
    • Будьте готові. Людина, яку ви видалите, про це не дізнається, поки не спробує зайти на вашу сторінку в Google+.

Метод 4 з 8: Pinterest

  1. 1

    Відкрийте сторінку людини, яку хочете видалити. Відкрийте головну сторінку Pinterest. Поставте курсор в поле для пошуку "Search" у верхньому лівому кутку сторінки. Введіть ім`я людини, яку ви хочете видалити. Натисніть на нього і відкрийте потрібний профіль.
    • Ви можете також зайти на сторінку цього користувача, натиснувши на його ім`я на будь-який інший сторінці сайту.

  2. 2

    Натисніть на кнопку "Unfollow All". Вона знаходиться над вікном з профілем користувача. Воно буде затінено сірим кольором, але кнопка буде активною. Натисніть на неї, щоб видалити користувача.
    • Будьте готові. Людина, яку ви видалите не отримає повідомлення про це. Він зрозуміє, що ви його видалили, тільки якщо почне переглядати свій список передплатників і не побачить вас там.

Метод 5 з 8: Instagram

  1. 1

    Відкрийте потрібний профіль. Натисніть на іконку Explore на домашній сторінці. Введіть ім`я користувача, якого ви шукаєте в поле пошуку. Відкрийте його профіль.
    • Ви також можете натиснути на ім`я потрібної вам користувача на будь-якій сторінці сайту, щоб відкрити його профіль.

  2. 2

    Натисніть на кнопку "Following". Вона знаходиться у верхній частині сторінки. Натисніть на неї, щоб віддалитися з передплатників.
    • Пам`ятайте, що кнопка "Following" повинна помінятися на кнопку "Follow" після успішного видалення.

    • Будьте готові. Користувач ніяк не впізнає про те, що ви його видалили, поки не почне переглядати свій список передплатників. Тоді він може помітити, що ви в ньому відсутні.

Метод 6 з 8: LinkedIn

  1. 1

    Відкрийте сторінку Контакти або "Contacts". З будь-якої сторінки на LinkedIn натисніть на напис "Network" або на вкладку "Contacts" у верхній частині екрана. Виберіть "Connections" або "Contacts" з появи меню.
    • Написи в різних версіях сайту LinkedIn різні.

  2. 2

    Знайдіть контакт, який ви хочете видалити. Натисніть на поле пошуку "Search" у верхньому правому кутку і введіть туди ім`я потрібного користувача. Натисніть на клавішу "Enter".

  3. 3

    Наведіть мишкою на ім`я потрібного користувача. З`явиться кілька опцій.
    • З`явиться кілька опцій: Відзначити "Tag," Написати повідомлення "Message," а також Більше "More."

  4. 4

    Виберіть опцію Видалити "Remove Connection". Для цього натисніть на опцію Більше "More". Потім знайдіть опцію "Remove Connection". Натисніть на неї, щоб видалити користувача.
    • Коли ви намагаєтеся видалити когось, з`являється вікно із запитом підтвердження дії. Якщо ви впевнені в тому, що хочете видалити користувача, натисніть на кнопку "Remove".
    • Користувачеві не буде повідомлено про те, що ви видалили його. Але тим не менш, він може помітити вашої відсутності в списку своїх контактів.
    • Якщо ви переглянули профіль користувача перед його видаленням, йому, швидше за все, повідомили про це. Це приверне до вас його увагу. Він спробує подивитися на вашу сторінку і побачить, що ви його видалили.

Метод 7 з 8: Tumblr

  1. 1

    Відкрийте сторінку "Settings". Ви можете отримати доступ до цієї сторінки, натиснувши на іконку шестерінки у верхній частині сторінки на Tumblr.

  2. 2

    Натисніть на кнопку "Ignored Users". Ця кнопка знаходиться внизу в лівому кутку вашої сторінки налаштувань профілю Account Settings.
    • Ви можете також відкрити цю сторінку ввівши в адресний рядок цю адресу: tumblr.com/ignore

  3. 3

    Введіть ім`я користувача. Ви побачите поле пошуку. Введіть ім`я користувача потрібної людини і виберіть його профіль з результатів.
    • Пам`ятайте, що ви можете просто ввести URL адресу профілю користувача, якщо ви його знаєте.

  4. 4

    Натисніть на кнопку "Ignore". Коли ви виберете потрібний профіль, натисніть на кнопку "Ignore" поряд з полем для пошуку. Користувач більше не зможе переглядати вашу інформацію.
    • Будьте обережні при використанні цієї опції ??. Користувач не буде повідомлений про те, що ви його ігноруєте, але якщо він спробує відкрити вашу сторінку на Tumblr, він зрозуміє, що ви його видалили. Ваші пости більше не будуть з`являтися в його стрічці новин і він не зможе бачити вашу історію повідомлень, якщо така є.

Метод 8 з 8: Flickr

  1. 1

    Відкрийте список контактів "Contacts". Натисніть на слово "Contact" на домашній сторінці Flickr. Потім натисніть на "Contact List."

  2. 2

    Знайдіть потрібну людину. Відкриється меню "Show." Виберіть групу, в якій знаходиться потрібний вам користувач.
    • Якщо ви не знаєте в якій групі ця людина, натисніть на кнопку "Everyone", щоб побачити всі контакти.

  3. 3

    Натисніть на кнопку "Edit". Вона знаходиться поряд з користувачем, ви побачите там поле з написом "You list them as ..." Під цим написом ви побачите кнопку "Edit".

  4. 4

    Зніміть галочку з поля "Keep as Contact". З`явиться нове вікно. Знайдіть напис "Keep as Contact," потім приберіть галочку напроти цього поля.

  5. 5

    Натисніть на кнопку "Remove as a Contact". У попередньому кроці ви прибрали користувача з усіх своїх груп. Тепер видаліть його зі своєї сторінки взагалі. Натисніть на червону кнопку "Remove as a Contact".
    • Користувач не буде повідомлений про те, що ви його видалили, але він може помітити, що ви більше не з`являєтеся в списку його контактів.