Як видалити канал на YouTube

Канали YouTube дозволяють користувачам розміщувати відео та контент на YouTube, щоб інші змогли його подивитися. Дані дії не видаляють ваш аккаунт на YouTube, тільки канал, на якому розміщені ваші відео. Видалення аккаунта YouTube увазі видалення облікового запису Google. Для того, щоб дізнатися, як видалити акаунт Google, подивіться інформацію в інтернеті.


Метод 1 з 2: Роз`єднайте ваш профіль на Google+

  1. 1

    Відкрийте веб-сайту YouTube і увійдіть під своїм акаунтом. Якщо ви часто користуєтеся YouTube, то можливо ви автоматично заходите на даний веб-сайт.

  2. 2

    Відкрийте налаштування вашого акаунта. Клікніть на іконку стрілки поруч з вашим ім`ям і натисніть на посилання YouTube Settings.

  3. 3

    Клікніть на посилання під назвою "Return name to <имя пользователя>, and disconnect Google+ profile ". Натисніть на OK, щоб підтвердити. Таким чином, назва вашого аккаунта на YouTube повернеться на споконвічне.

Метод 2 з 2: Видаліть ваш канал на YouTube


  1. 1

    Клікніть на посилання Advanced і виберіть Delete Channel. Вам доведеться ввести дані вашого акаунта, щоб продовжити. Після цього, ваш канал на YouTube буде видалений. Це видалить завантажені відео, коментарі, повідомлення і канал.
    • Ви як і раніше зможете увійти під аккаунтом Google і переглядати, ставити лайки і підписуватися на контент.