Як видалити профіль на Keek

Keek - це безкоштовна соціальна мережа, яка дозволяє користувачам публікувати і ділитися короткими відео оновленнями, відомими під терміном "keeks." Користувачі, які більше не бажають бути членами мережі Keek, можуть видалити свій профіль на сайті Keek.com. Ми розповімо, як це зробити.

Кроки

  1. 1

    Відкрийте сайт мережі Keek, ось адреса: keek.com.

  2. 2

    Натисніть Увійти або "Login" і введіть свій логін і пароль.

  3. 3

    Наведіть курсор на свою фотографію профілю на Keek, у правому верхньому куті. З`явиться меню.

  4. 4

    Виберіть "Налаштування" або Settings з меню.

  5. 5

    Натисніть на вкладку Профіль або "Account".

  6. 6

    Натисніть на опцію Видалити мій профіль або "Deactivate your account," яка знаходиться в самому низу сторінки.

  7. 7

    Введіть свій пароль на сайті Keek в запропоноване поле.

  8. 8

    Натисніть Видалити або "Deactivate my account." Ваш профіль буде видалений.
    • Якщо ви входите на сайт Keek через Facebook, вам потрібно прочитати, як видалити свій профіль тут: http://keek.com/forgot_password.


Поради

  • Видалити профіль можна в даний час тільки з сайту Keek.com. Скоро ця опція стане доступна і для додатків Keek на iOS, Android, Blackberry 10 і Windows 8.

Попередження

  • У вас не буде можливості відновити свій профіль на Keek після того, як ви його видаліть. Подумайте гарненько, перш ніж робити такий крок.
  • Keek може зберігати в своєму кеші деяку інформацію, пов`язану з вашим профілем, протягом 7 днів після його видалення. Якщо ви переживаєте, що контент з вашого профілю на Keek буде з`являтися в пошуковику Google, вам потрібно буде зв`язатися з Google, щоб вони видалили кешированний контент.