Як видалити ретвіт

Пост ретвітів робиться для того, щоб поділитися зі своїми друзями чимось цікавим або важливим. Тобто, за великим рахунком, це просто репост Вашого повідомлення чи статусу. В системі Twitter є окрема опція ретвіти (retweet) зі спеціальною іконкою. Ми розповімо про те, як видалити ретвіти з вашого профілю.

Метод 1 з 2: Видаліть свої ретвіти

  1. 1

    Знайдіть ретвіт, який потрібно видалити. Біля нього буде маленька зелена стрілочка, а після нього буде стояти зелена посилання, на якій буде показано, що це ретвіт (Retweeted).

  2. 2

    Натисніть на зелену посилання ретвіти (Retweeted). Тоді ретвіт буде видалений з вашої сторінки.
    • Оригінальний ретвіт видалений НЕ буде. Але, принаймні, його більше не буде у вас на сторінці.

Метод 2 з 2: Заховати ретвіт від інших користувачів

  1. 1

    Іноді люди, на сторіночку яких ви не підписані, будуть постити твіти, а потім люди, на сторіночку яких ви підписані, будуть ретвітів їх. Такі ретвіти зазвичай сірого кольору. Наприклад, ретвіт типу "Retweeted by Joe Smith," з сіркою іконкою ретвіти.

  2. 2

    Вимкніть індивідуальні ретвіти. Ви не можете видалити ретвіти інших зі своєї сторінки, тому залишається просто відключити пост ретвітів від певних користувачів. Відкрийте сторінку користувача, ретвіти якого ви більше не хочете бачити на своїй сторінці.
    • Поруч з блакитною кнопкою і повідомляла вас про підписку на сторінку користувача (Following), є кнопка з іконкою його профілю. Натисніть на неї. З`явиться меню з опціями. Виберіть опцію відключення ретвітів (Turn off Retweets).
    • Більше ви не побачите ретвітів цього користувача.
    • Всі попередні ретвіти цього користувача залишаться на вашій сторінці.

Поради

  • Не можна ретвітів свої власні твіти.
  • Якщо ваші твіти будуть захищені від репоста, інші користувачі не зможуть їх ретвітів.


Cite error - $ 2