Як видалити свій профіль на Hootsuite

Якщо вам більше не потрібен ваш профіль на Hootsuite, ми розповімо вам, як його видалити. Ви можете видалити профіль, якщо у вас платний або безкоштовний план на Hootsuite.

Кроки

  1. 1

    Відкрийте сайт Hootsuite. Відкрийте браузер на комп`ютері і введіть Hootsuite.com. Натисніть Enter.

  2. 2

    Введіть свій логін і пароль, щоб відкрити свій профіль на сайті. Для цього натисніть на кнопку Sign in у верхній частині сторінки.

  3. 3

    На сторінці свого профілю знайдіть іконку із зображенням шестерінки.

  4. 4

    Це меню налаштувань. Пересуньте мишку на цю іконку. З`явиться нове меню.

  5. 5

    У самому низу сторінки ви побачите блакитну посилання з написом Account Removal. Натисніть на неї. Це посилання знаходиться відразу під полем для зміни пароля.

  6. 6

    Відкриється нове вікно, в якому вам потрібно ввести причину видалення профілю. Введіть причину видалення профілю.
    • Вам необов`язково вказувати причину. Ви можете залишити поле порожнім.

  7. 7

    Підтвердіть видалення профілю. Якщо ви впевнені, що хочете видалити свій профіль, натисніть на кнопку Remove account.
    • Якщо ви передумали видаляти свій профіль, закрийте це вікно.

Поради

  • Щоб видалити свій профіль, у вас повинні бути оплачені всі борги по вашому рахунку. Особливо це відноситься до тих користувачам, у яких профіль Pro або Enterprise.
  • Після видалення профілю ви можете скористатися тим же електронною адресою для створення нового профілю на Hootsuite.