Як видалити друзів на Foursquare

Як видалити друзів на Foursquare

Foursquare це популярне соціальне додаток для смартфонів на Android, iPhone або Windows. Не хочете, щоб хтось знав, що ви публікуєте на Foursquare? Ми розповімо, як видалити друга на Foursquare, читайте далі.


Кроки

  1. 1

    Увійдіть на Foursquare. Якщо це ваш перший раз на Foursquare, ви можете увійти в додаток двома способами:
    • Увійдіть за допомогою свого профілю на Facebook - Foursquare попросить вашого дозволу для синхронізації вашого профілю на Facebook і відправить запрошення стати вашим другом всім вашим друзям на Facebook, які користуються Foursquare.
    • Увійдіть за допомогою своєї адреси електронної пошти - Ви можете створити профіль і увійти за допомогою своєї електронної адреси. Додаток попросить вашого дозволу для синхронізації з вашим поштовою скринькою.
    • Якщо у вас вже є профіль, просто увійдіть в нього.

  2. 2

    Натисніть на опцію Меню (Menu). Це три горизонтальні лінії в лівому верхньому кутку екрану. З`явиться меню з налаштуваннями.

  3. 3

    Натисніть на опцію "Друзі (Friends)" в меню. Відкриється список ваших друзів.

  4. 4

    Виберіть одного. Прокрутіть вниз і знайдіть друга, якого ви хочете видалити.

  5. 5

    Натисніть на ім`я цього одного. Коли ви знайдете потрібну людину, натисніть на їхнє ім`я, відкриється їх профіль. На їх профілі є кнопка Друзі (Friends).

  6. 6

    Натисніть на кнопку "Друзі (Friends)". З`явиться опція "Видалити з друзів (Remove as friend)".

  7. 7

    Натисніть "Видалити з друзів (Remove as friend)." Відкриється профіль вашого друга, а кнопка `Друзі (Friends)` зміниться на кнопку `Додати у друзі (Add Friend)`.

Поради

  • Якщо ви користуєтеся Foursquare вперше, почекайте, поки ваші заявки в друзі будуть прийняті. Інакше вам нікого буде видаляти з друзів.