Як відключити синхронізацію контактів з Facebook

Більшість смартфонів, на яких встановлено додаток Facebook, автоматично викачують контакти Facebook в список контактів вашого телефону. Це може додати сотні або тисячі людей та електронних адрес в ваш список, сильно ускладнивши пошук номерів. Ви можете змінити налаштування програми Facebook так, щоб не проводилася синхронізація контактів з Facebook на iPhone або Android.


Метод 1 з 2: Відключення синхронізації контактів на iPhone

  1. Як відключити синхронізацію контактів з Facebook

    1

    Включіть ваш iPhone.

  2. Як відключити синхронізацію контактів з Facebook

    2

    Торкніться програми Установки.

  3. Як відключити синхронізацію контактів з Facebook

    3

    Знайдіть Facebook в списку додатки Установки. Виберіть його.

  4. Як відключити синхронізацію контактів з Facebook

    4

    Знайдіть розділ під назвою "Дозволити цим програмам використовувати Ваш обліковий запис.[b]" Під ним ви повинні побачити Календар, Контакти і Facebook. Перемкніть кнопку Контактів на "Викл".
    • Повторіть те ж саме з додатком Календар, якщо ви не хочете отримувати автоматичні повідомлення про дні народження та події, які є у вашому акаунті Facebook.

  5. Як відключити синхронізацію контактів з Facebook

    5

    Поверніться на домашню сторінку. Натисніть на додаток Телефон і відкрийте контакти.

    • Якщо це не спрацювало, поверніться в налаштування програми Facebook і натисніть на кнопку "Оновити всі контакти" з відключеною кнопкою Контакти.

Метод 2 з 2: Відключення синхронізації контактів на Android

  1. Як відключити синхронізацію контактів з Facebook

    1

    Відкрийте настройки на вашому пристрої Андроїд.

  2. Як відключити синхронізацію контактів з Facebook

    2

    Знайдіть і торкніться "Аккаунт і синхронізація". Всі акаунти, включаючи Facebook, які ви зберегли у вашому Android, будуть там.

  3. Як відключити синхронізацію контактів з Facebook

    3

    Торкніться аккаунта Facebook. Натискання на аккаунт відкриє доступні функції.

  4. Як відключити синхронізацію контактів з Facebook

    4

    Зніміть галочку з "Синхронізація контактів". Як тільки ця опція буде відключена, синхронізація контактів з Facebook буде скасована.